De jaloersmakende tekenskills van Olga Adler

Olga Adler en Marjolein Dekkers

Als styliste is het wel handig als je een beetje kunt tekenen. En iedereen kan het! Althans volgens Olga Adler dan. Alleen kan zij het net ietsjes mooi dan ik. Jaloersmakend mooi. Ik volgde Olga al een tijdje op instagram. En om net zo goed te worden als zij, volgde ik een training bij haar. Daar leerde ik een bankstel met kussens van bovenaf te tekenen. Het ziet er best leuk uit, ik was er best trots op, maar zo mooi als Olga – nee, dat niet, dat nooit. Wat is dat toch? Wat is haar geheim? Waar heeft ze haar talent vandaan? Hoe zet ze haar idee├źn om in tekeningen? Dat wilde ik wel eens weten. Het was heerlijk om me te verdrinken in het verhaal van Olga. Haar zachte stem, die voorzichtige woordkeuze, het Russisch/Kazachse accent… Ik heb ervan genoten. En dan hebben we het nog niet eens over de inhoud: haar visie op tekenen, kleur en styling.

Share: Facebook, Twitter, Google Plus

Leave a Comment: