Over mij

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPressMarjolein Dekkers = Stijlcast

Stijlcast is dé podcast over interieur, design en styling. Voor Stijlcast voer ik, Marjolein Dekkers, persoonlijke gesprekken met toonaangevende mensen uit de branche. Over de grote ontwikkelingen die de wereld veranderen en over de kleine gadgets die een interieur verrijken. Over trends, inspiratie, stijlen, textiel en kleurgebruik. En gewoon over mooie en lelijke dingen.

Meer dan de podcast
Maar Stijlcast is meer dan alleen de podcast. Onder de naam ‘Stijlcast’ ben ik professioneel actief op het snijvlak van styling en media. ‘Media’ en ‘styling’ is misschien een gekke combi, maar het geeft eigenlijk perfect aan wie ik ben: een ‘mediameisje’ met een meer dan grote interesse voor styling…

Mediameisje
Eerst maar dat ‘mediameisje’. Ik heb een lang cv bij verscheidene omroepen. Al op m’n 17de ging ik aan de slag bij Veronica. Ik was onder meer als presentator op Radio 1. Ik heb onder meer gewerkt als producer, redacteur en eindredacteur voor Veronica, BNN en Omroep MAX. Bij die laatste omroep was ik van 2010 tot 2020 als Hoofd Radio verantwoordelijk voor alle MAX-radioprogramma’s op NPO Radio 1, 4, 5 en 6. Nog altijd doe ik interim-klussen in ‘Hilversum’, ben ik betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe mediaformats en geef ik trainingen aan omroepmedewerkers (met name jong talent).

Gediplomeerd inteterieurontwerper
Voor wat betreft de ‘styling-poot’: sinds 2020 ben ik gediplomeerd styliste / interieurontwerper. Daarmee komt voor mij een meisjesdroom uit. Al toen ik klein was, veranderde ik om de haverklap mijn eigen kamer. Want wat is nou fijner dan een mooie omgeving?

Anyway – that’s me. Ik kom graag met jou in contact. Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar leuke en interessante projecten. Wil je iets samen met mij oppakken, wil je sparren of co-creëren? Wil je graag je eigen podcast? Wil je gast zijn in Stijlcast? Wil je zelf een podcast(reeks) maken? Ga je verbouwen en heb je advies nodig? Wil je met me brainstormen, gekke dingen bedenken en de wereld nog fijner maken? Leuk! Neem dan vooral contact met me op!

En o ja: een uitgebreid cv vind je op mijn Linkedin-pagina.

Marjolein Dekkers (tweede van links), in de jury van het nationale songfestival van 2017
Marjolein Dekkers (tweede van links), in de jury van het nationale songfestival van 2017. Foto: AVROTROS