Judith Doppenberg – haarscherp op interieur

Marjolein Dekkers en Judith Doppenberg (Huizedop)

‘Wat is het hier netjes! En hoe hou je dat zo?’ Dat was het eerste wat ik zei – of eigenlijk riep – toen ik het huis in liep bij influencer Judith Doppenberg van Huizedop.

Ik ben kennelijk niet de enige moeder die vaker opruimt dan me lief is. En ik ben kennelijk niet de enige die een handje heeft van kleine prulletjes uitstallen waardoor het alles behalve minimalistisch is. En wat is Judith gastvrij zeg! Bij binnenkomst kreeg ik direct een appelflap en later kwam haar man met oliebollen aan.

Het gesprek liep lekker, ik heb onder de opnames alleen het inmiddels bekende muziekje hoeven zetten. Het kon eigenlijk gelijk online. Het klikte tussen ons. We lachten en aan het einde van het gesprek pinkte Judith een traantje weg.

We maakten na het gesprek een foto van ons twee. En als echte interieurmeisjes was alles op de foto haarscherp – behalve onze twee gezichten.

Share: Facebook, Twitter, Google Plus

Leave a Comment: