Styling
Werken met interieur geeft mij het gevoel dat ik mijn eigen leven creëer. Ik woon sinds 2019 in een huis dat in 1895 is gebouwd en lang fungeerde als een kruidenierswinkeltje. De overbuurvrouw vertelde me ooit dat zij er in de oorlog nog een pak suiker heeft gekocht voor 25 gulden. Het huis heb ik verbouwd, maar niet voordat ik heel goed heb nagedacht over de functies die ik het wilde geven. Twee dochters moesten er lekker kunnen wonen totdat zij het huis uit gaan. Een grote badkamer voor ons drie meiden met eventueel (op termijn) onze liefdes, een leefkeuken, een slaapkamer waar ik ook fijn kan werken, een leefzolder, een dakterras én – ook een grote droom – een gastenverblijf/airbnb.

Nadenken over de functies die je je huis wil geven is belangrijk voordat je iets wil veranderen of verbouwen. Ik ben stylist en vind het fantastisch om jouw verhaal in jouw huis terug te zien.

Ik kan meedenken over een nieuwe indeling als jouw nieuwe huis casco wordt opgeleverd. Of ik help je huis in te richten met een nieuwe look maar met jouw waardevolle meubels. En als je helemaal opnieuw wilt beginnen dan kijken we samen in welke omgeving jij je het prettigst voelt.