Rachel Dubbe – mijn grote inspirator

Rachel Dubbe en Marjolein Dekkers

Naar dit interview had ik lang uitgekeken. Ook al stond de afspraak best snel, Rachel is mijn grote inspirator. Hoe zij werkt met licht en donker, haar kleurgebruik in haar kunstwerken maar ook in haar eigen huis vind ik prachtig. We wonen in hetzelfde dorp dus ik kon met mijn podcast spullen op de fiets naar haar toe. Ik had me iets te dik gekleed voor die dag, het was warmer dan ik dacht. Mijn fiets fietste zwaar omdat ik de banden zou moeten oppompen, mijn podcastspullen die ik altijd met de auto ergens mee naar toe neem waren zwaarder dan ik had gedacht. Als snel maar met tegenwind kwam ik bij Rachel haar huis aan. Fiets wegzetten, twee zware tassen over mijn schouders en een lange trap op. Zwetend stond ik voor haar huis. Ze deed open en gelukkig snapte ze dat ik niet doodziek was maar te hard hard gefietst en deed twee ramen voor me open. Tjonge wat een hitte! En toen moest het gesprek nog beginnen….

Share: Facebook, Twitter, Google Plus

Leave a Comment: